Mikä LUMA?

Karkkipeli

Avainsanat: peli

Luokkataso

Käy kaikille

Kuvaus

Tässä strategisessa kaksinpelissä liikutetaan vuorotellen nappuloita pelilaudalla muutamien sääntöjen rajoissa.

Tavoitteena on saada karkki pois laudalta. Pelin voittaja saa tietysti pitää karkin itsellään.

  1.  Pelin säännöt ja pelilauta

Ei kommentteja artikkelille “Karkkipeli

Kirjoita kommentti

Materiaalit ryhmittäin

Peruskoulu
Lukio
Muut

Materiaaliarkisto


Uusinta materiaalia

Tekniikan ala esittäytyy some-videoissa
torstaina 16. huhtikuuta
Tekniikan ala esittäytyy some-videoissa

Teknillisen tiedekunnan ja tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan tuottamien shortumentary-videoklippien pääroolissa ovat Oulun yliopiston tutkijat, opettajat, tohtorikoulutettavat, DI-opiskelijat ja alumnit. Lue lisää


Uusimmat artikkelit

Lasken täyttä vauhtia
maanantaina 2. marraskuuta
Lasken täyttä vauhtia

Ritva Kokkolan uudessa lastenkirjassa Ansku ja Armas seikkailevat Piin pauloissa. Mutta mitä oli ensin? Geometria, matematiikka vai kasvit ja eliöt. Kuka otti mallia luonnosta? Kuka otti mallia geometriasta? Oliko matematiikka ensin ja luonto sitten? Oliko matemaatikko ennen kaikkea muuta? Onko asia päivän(kakkaran)selvä? Lue lisää


Mikä LUMA?

LUMA-toiminnan tavoitteena on tukea ja edistää luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista kaikilla asteilla sekä lasten ja nuorten luonnontieteellistä, matemaattista ja teknologista harrastuneisuutta.

Lisätietoa toiminnasta löydät täältä.