Keksitään lisää -materiaali keksintökerhoille

maanantaina 28. kesäkuuta 2010 |

Avainsanat: elinympäristö, rakenteet, virtapiiri

Kuvaus:

Keksitään lisää -materiaalissa tutustutaan rakennettuun ympäristöön tutkimalla esimerkiksi ympäristön perusrakenteita. Materiaalin tavoitteena on tarjota ohjaajalle työkaluja kekseliään ilmapiirin virittämiseen ja ohjaukseen.

Materiaalissa esitetyt ohjeet soveltuvat käytettäväksi sellaisenaan tai niitä voi soveltaa ryhmän, materiaalien tai muiden tarpeiden mukaan ja ne soveltuvat näin ollen sekä peruskouluun että lukioon.

Materiaalin on toimittanut Tiina Karhuvirta ja sitä on toteuttanut työryhmä: Esa-Matti Järvinen, Tiina Karhuvirta, Arto Karsikas, Merike Kesler, Esko Piippo ja Ristomatti Ratia. Kustantajana Keksitaan lisää – materaalille on toiminut Kerhokeskus – koulutyön tuki ry.

Aihealueet:

Tehtävät ovat  oppaassa jaoteltuina aihealueittain. Sieltä voi kuitenkin valita myös yksittäisiä tehtäviä ja koota juuri itselle sopivia kokonaisuuksia. Aloittaa voi perusteiden opettelusta tai vastaavasti lähteä heti ideoimaan tulevaisuuden elinympäristöjä rakenteita ja virtapiirin kytkimiä hyväksi käyttäen.

  1. Keksitään lisää -materiaali

Ei kommentteja artikkelille “Keksitään lisää -materiaali keksintökerhoille

Kirjoita kommentti