Sovellusvideo – Ruokohelpi

torstaina 11. marraskuuta 2010 |

Avainsanat: biopolttoaineet, energia, energiantuotanto, laboratorioala, lämpömäärä, LUMA-linkit, OAMK, pommikalorimetri, uusiutuvat energialähteet

Luokka-asteet:

Yläkoulu ja lukio

Kuvaus:

Ruokohelpi on energiakasvi, jonka lämpöarvo on hyvä ja jolla on käyttöä myös energiantuotannon ulkopuolella. Tässä videossa kerrotaan ruokohelven ominaisuuksista ja siitä, miten Oulun seudun ammattikorkeakoulussa tutkitaan polttoaineiden lämpöarvoja pommikalorimetrin avulla.

RuokohelpiOuLUMA Vimeossa.

Lisätiedot

Videon rahoittajana on toiminut Sähköturvallisuuden edistämiskeskus ry STEK.  Keskuksen perustama ja ylläpitämä tiedotuskanava on Sähköturva internet-sivusto. Sivusto jakaa kaikille tietoa sähkön ja sähkölaitteiden käyttöön sekä sähköturvallisuuteen liittyvistä asioista eri ympäristöissä. Sivustosta löydät myös tietoa energian käytöstä, tuottamisesta ja säästömahdollisuuksista sekä näihin liittyvistä ympäristöasioista.


Ei kommentteja artikkelille “Sovellusvideo – Ruokohelpi

Kirjoita kommentti