Viimeiset viikot

10.12.2010 |

Lukukausi Koreassa alkaa koulun osalta olemaan jo voiton puolella. Luennot on hoidettu ja jäljellä olisi kolme lopputenttiä hoidettava alta pois sekä viimeisteltävä muutama laboratoriokoe.

Muuten aika on kyllä kortilla, sillä pikkuhiljaa on pitänyt alkaa jo valmistelemaan paluuta koti Suomeen ja paljon on asioita vielä täälläkin päässä hoidettavana!

Viikko alkoi mukavissa merkeissä, sillä viime viikolla sain kutsun lähetystöstä itsenäisyyspäivän vastaanotolle suurlähettilään asunnolle Souliin. Juhlat oli oikein mukavat, suomalaista ruokaa ja ympärillä ihmisiä jotka puhuvat omaa kieltä! Aluksi tuntui aika oudolta puhua Suomea pitkän tauon jälkeen, mutta aika nopeasti kyllä tottui suomalaiseen juttuseuraan. Seuraavaksi olisi tarkoitus vielä käydä Pohjois-Korean rajalla tiirailemaan naapurin kulissikaupunkeja, sotilaskuria ja muuta mielenkiintoista. Osa matkasta peruttiin jo näin etukäteen maiden kireiden välien takia, mutta pommituksista huolimatta lupasivat matkan järjestää, jos vain joku sinne todella haluaa mennä! Yllättäen ei ollut kovin suuri vaiva houkutella muutamaa saksalaista matka seuraksi .

Nyt vielä tiukka viimeinen keskittyminen loppuihin tentteihin. Sen jälkeen onkin aika järjestää isot juhlat kaikkien uusien ystävien ja tuttujen kanssa, toivottaa hyvästit ja pakata reppu. Sitten nenä kohti pakkasta ja sormet ristissä toivoa, ettei tarvitsisi joulua viettää yksin Pariisissa lentokentällä, vaan pääsisi turvallisesti jälleen kotiin perheen ja ystävien luo!

Ei kommentteja artikkelille “Viimeiset viikot

Kirjoita kommentti