Energianlähteet

perjantaina 21. tammikuuta 2011 |

Avainsanat: energia, energianlähde, energiantuotanto, kasvihuonekaasu, ympäristövaikutus

kuva: www.freedigitalphotos.net

Luokkataso

9.lk ja lukio

Kuvaus

Tämä tehtävä tutustuttaa oppilaan erilaisiin energiantuotantotapoihin sekä niiden ominaisuuksiin ja ympäristövaikutuksiin. Tehtävä myös kehittää oppilaan kykyä pohtia eri energiantuotantotapojen vaikutusta ilmastonmuutokseen.

  1. Tehtävä kokonaisuudessaan täältä
  2. Tehtävän vastaukset

Lisätietoja

Materiaalin rahoittajana on toiminut Sähköturvallisuuden edistämiskeskus ry STEK. Keskuksen perustama ja ylläpitämä tiedotuskanava on Sähköturva internet-sivusto. Sivusto jakaa kaikille tietoa sähkön ja sähkölaitteiden käyttöön sekä sähköturvallisuuteen liittyvistä asioista eri ympäristöissä. Sivustosta löydät myös tietoa energian käytöstä, tuottamisesta ja säästömahdollisuuksista sekä näihin liittyvistä ympäristöasioista.


Ei kommentteja artikkelille “Energianlähteet

Kirjoita kommentti