Kone- ja tuotantotekniikan opiskelu OAMK:ssa

maanantaina 24. tammikuuta 2011 | | Ei kommentteja

Hyvä opiskelija!

Arkemme on täynnä koneita. Teollisuutemme pyörii tuotantolinjojen ja innovatiivisen tuotekehittelyn tulosten varassa. Kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelman tavoitteena onkin kouluttaa insinöörejä, jotka pystyvät vastaamaan koneellistuvan yhteiskuntamme vaatimuksiin. Koulutusohjelmastamme valmistuvien insinöörien taitoihin kuuluvat konealan ammattiosaamisen lisäksi esimerkiksi tuotekehitystaito, logistiikka ja kustannustietous sekä tiimi- ja projektityöskentelytaidot. Tutkinnon suorittaminen antaa lisäksi valmiuksia toimia erilaisissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä useilla elinkeinoelämän aloilla.

Kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelma tarjoaa opiskelijoiden käyttöön Suomen monipuolisimpiin lukeutuvat laboratoriot ja suunnittelutyökalut, joiden avulla työelämässä tarvittavasta osaamisen tasosta saa konkreettisen kuvan jo opintojen aikana.

Koulutusohjelmassamme opiskelu tapahtuu tiiviissä vuorovaikutuksessa alueen yritysten ja liike-elämän kanssa. Niistä löytyvät paikat opintoihin kuuluvaan työharjoitteluun sekä opintojen lopuksi tehtävän opinnäytetyön toimeksiannot. Osa opinnoista on mahdollista suorittaa projektitöinä teollisuuden yrityksissä tai kansainvälisessä opiskelijavaihdossa.

Tervetuloa opiskelemaan konetekniikkaa!
Eero Korhonen
Osastonjohtaja
Kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelma


Eero Korhonen toimii Oulun seudun ammattikorkeakoulussa Konetekniikan osaston johtajana.

Ei kommentteja artikkelille “Kone- ja tuotantotekniikan opiskelu OAMK:ssa

Kirjoita kommentti