Paluu arkeen

7.2.2011 |

Tammikuu meni vauhdikkaasti. Koulu alkoi arkisissa merkeissä, eikä asiat juurikaan olleet muuttuneet vanhasta. Kevään lukujärjestys on sopivan väljä, jotta kerkeän suorittamaan joitakin syksyn aikana rästiin jääneitä harjoituksia.

Muutama syksyllä ollut pakollinen kurssi tulee siirtymään ensi lukuvuodelle. Kuitenkin silloin on jo viimeinen vuosi, joka yleensä on hiukan väljempi, luulisin ehtiväni suorittaa sivu suun menneet kurssit jo syksyn aikana. Se tosin tarkoittaa hieman enemmän työtä, mutta ulkomaan kokemukset kuitenkin ovat varmasti sen arvoisia, ettei työmäärä ala tuntumaan ylivoimaiselta.

Muuten kotimaan arki on tuntunut välillä aika puuduttavalta, tosin epäilen sen johtuvan lyhyestä päivästä ja auringonvalon puutteesta. Lisävirtaa on etsitty vitamiinipurkin pohjalta ja salilta. Muuten vapaa-aika on mennyt kavereiden kanssa, joita ei ole aikoihin kerennyt tapamaan. Onneksi aurinko ja kevät on tulossa hitaasti mutta varmasti. Muutenkin mieli alkaa olla jo pitkälle tulevassa kesässä. Seuraava rasti koulun lisäksi on jälleen monen muunkin opiskelijan joka keväinen huolenaihe, kesätyöt. Haku alkaa olla kiivaimmillaan ja suosituimpiin paikkoihin on hakijoita jonoksi asti. Nyt pitäisi saada itsensä liikkeelle, nettiin täyttämään hakemuksia ja ottamaan yhteyttä kiinnostavimpiin työpaikkoihin. Kevät alkaakin tuntua jo yllättävän lyhyeltä!

Koska kyseessä on viimeinen kesä ennen suunniteltua valmistumista, tämän kesän työpaikan tulisi olla mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman lähellä suuntautumistani. Myöskin tulevaisuuden kannalta on tuleva kesä on merkittävä, sillä ensi vuonna olisi myöskin opinnäytetyön aika. Vielä ei ole varmuutta mistään, mutta mielessä alkaa jo hahmottua mistä saattaisi löytyä mielenkiintoista työtä ja sitä kautta mahdollisuuksia opinnäytetyöhön. Siispä valppain mielin kohti kevättä ja pidetään silmät sekä korvat auki, jotta mahdolliset työtilaisuudet eivät menisi ohi!

Ei kommentteja artikkelille “Paluu arkeen

Kirjoita kommentti