Lähestyy lähestyy

5.3.2011 |

Jälleen on jaksokin päässyt vaihtumaan ja uudet tuulet puhaltavat meillekin; ammattikoulun puolelta loppuvuosi ollaankin ainoastaan työssäoppimassa.

Koko neljäs ja viides jakso siis menee töissä ollessa.

Samalla kuitenkin myös YO-kirjoitukset lähestyvät hyvää vauhtia. Itse asiassa nehän ovat jo alkaneet äidinkielen tekstitaidon kokeella sekä englannin kuuntelulla, mutta ”eniten töitä teettävimmät” eli kirjalliset kokeet ovat kuitenkin vielä muutaman viikon päästä edessä.

Kirjoja on pinossa joka nurkassa. Välillä ei tee mieli ollenkaan lukea, ja koko homma menee vain kirjojen selailuksi. Toisaalta välillä tulee kauhea innostus ja esim. matematiikan laskuja jaksaakin laskeskella monia kerralla. Hiihtolomakin on onneksi vielä ennen kirjoituksia, mutta lomaksi sitä ei tässä tapauksessa voi sanoa; se menee aikalailla kirjojen parissa. Onhan kirjoitukset kuitenkin heti hiihtoloman jälkeisellä viikolla, joten omaa panostusta saa laittaa kehiin!

Kuten tuossa jo eilen ajattelin, omalta osaltani tasan kuukauden päästä kaikki on jo ohitse. Pitkästä aikaa tuli taas sellainen pieni paniikki ja motivaatiokin kasvoi jonkin verran, kun tajusi, kuinka vähän aikaa enää oikeasti onkaan.  Mutta liiaksi asti en halua tästä stressata, koska silloin mistään ei oikein tahdo tulla mitään. Kertailen asioita, jotka ovat vielä epäselviä ja työstän niitä enemmän. Mitäpä sitä sellaisia asioita läpi käymään, jos ne jo luulee osaavansa.

Onneksi päivien pituus on jatkunut ihan urakalla! Valosta saa niiiiiin paljon uutta energiaa, että jaksaa lukea illallakin töiden lisäksi!

Ei kommentteja artikkelille “Lähestyy lähestyy

Kirjoita kommentti