Luonnontieteiden opetustilat, työturvallisuus ja välineet -opas

tiistaina 26. huhtikuuta 2011 |

Avainsanat: kemikaalien varastointi, kemikaaliturvallisuus, opetustilat, sähköturvallisuus, työturvallisuus

Kuvaus:

Luonnontieteiden opetustilat, työturvallisuus ja välineet -opas antaa suosituksia luonnontieteiden opetuksen opetustiloista, kalusteista, välineistä ja jätehuollosta sekä vinkkejä uuden teknologian hyödyntämisestä opetuksessa. Lisäksi opas sisältää määräykset ja ohjeet työturvallisuudesta. Esitetyt ehdotukset on laadittu perusopetuksen ja lukiokoulutuksen tarpeita varten.

Lisätietoja:

Opas on laadittu yhdessä Biologian ja maantieteen opettajien liiton (BMOL ry), Helsingin Pelastuskoulun, Matemaattisten Aineiden Opettajien Liiton (MAOL ry), Opetusalan Ammattijärjestön (OAJ), Oulun yliopiston teknologiakasvatuksen keskuksen (Teknokas), Suomen Punaisen Ristin (SPR) ja Työturvallisuuskeskuksen (TTK) asiantuntijoiden kanssa.

  1. Verkko-opas

Ei kommentteja artikkelille “Luonnontieteiden opetustilat, työturvallisuus ja välineet -opas

Kirjoita kommentti