INTO – innovaatioita ja toimintaa koko perheelle

maanantaina 23. toukokuuta 2011 | Hanna Mansikka | Ei kommentteja

Aika ja paikka:

28.6.2011 klo 11.00-19.00

Oulun kaupungin teatteri

Sisältö:

INTO -tapahtumassa paikallisilla yrityksillä on mahdollisuus esitellä tuotteitaan ja palveluitaan näyttelyvieraille. Näyttely on suunnattu ennen kaikkea kaikenikäisille oululaisille, mutta vierailijoiksi odotetaan myös TIIM2011 -konferenssin kansainvälisiä osallistujia. Toimintakonseptina on elämyksellisyys, ja esittelyihin toivotaankin siten mahdollisuuksia kokeilla innovaatioita havainnollistamisen ohella.

Lisätietoja:

INTO -tapahtuma on Oulun seudun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston InnoMajakka -hankkeen koordinoima yleisötapahtuma, jonka tavoitteena on tehdä tunnetuksi Oulun seudun innovaatioita ja niiden takana olevia yrityksiä. Tapahtuma liittyy TIIM2011 – kansainväliseen, innovaatioaiheiseen tiedetapahtumaan, joka järjestetään yliopistolla 27.6 – 1.7.2011.

 


Ei kommentteja artikkelille “INTO – innovaatioita ja toimintaa koko perheelle

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia