Tiedekummi-kampanja alkaa!

perjantaina 9. syyskuuta 2011 | | Ei kommentteja

Tiedekeskus Tietomaa on käynnistänyt Tiedekummi-kampanjan Oulun alueen yritysten kanssa. Kampanjan tarkoituksena on, että mukaan lähtevä yritys kustantaa yhden Oulun kaupungin alueella olevan koululuokan vierailulle Tiedekeskus Tietomaahan linja-autokuljetuksineen. Yritys voi halutessaan myös nimetä sen koulun ja luokan, jolle Tiedekummi-vierailun haluaa lahjoittaa.

Tiedekummi-vierailun aikana luokka pääsee tutustumaan Tietomaan näyttelyihin, jättielokuvaan ja tähtitiede-esitykseen sekä voi osallistua yhteen tunnin mittaiseen opetustuokioon. Yritys puolestaan saa muistoksi lahjoituksestaan diplomin, jossa lahjoituksen saanut luokka poseeraa Tietomaassa Tiedekummi-hahmon vieressä.

Tiedekummi-pakettia myydään yrityksille 5.9.2011 alkaen ja tavoitteena on saada vähintään sata luokkaa Tietomaahan vierailulle. Koulut voivat käyttää lahjoitukset syyskuun 2011 ja huhtikuun 2012 välisenä aikana. Vierailun kuljetukset hoitaa Huiput Oy ja yritysmyynnin Novia Finland Oy.

Lue aiheesta lisää täältä!


Sampo Puoskari toimii Tiedekeskus Tietomaan viestintäsuunnittelijana.

Ei kommentteja artikkelille “Tiedekummi-kampanja alkaa!

Kirjoita kommentti