Kesytä kotisi vesipedot

tiistaina 18. lokakuuta 2011 | | Yksi kommentti

Avainsanat: kestävä kehitys, luonnonvarat, vedenkulutus

Kuvaus:

Tehtäväkokonaisuuden tavoitteena on ymmärtää, että vesi on rajallinen luonnonvara ja että kulutamme vettä turhaan joka päivä. Tutkimustehtävänä tarkkaillaan vedenkulutusta kotona ja lasketaan turhaan kulutetun veden tilavuus ja sen hinta. Samalla pohditaan vedensäästön mahdollisuuksia ja puhtaan veden merkitystä.

Luokka-aste:

4.-9. luokat

Tarvikkeet:

litran mitta
ämpäri tai vati
laskin
kello

  1. Tehtävämateriaali

Materiaali on osa Active Learning -työkalupakkia, joka on tuotettu kolmivuotisessa Active Learning -projektissa.  Täältä löydät lisää opettajien käyttöön suunnitellun Active Learning -työkalupakin materiaaleja, joissa on runsaasti ideoita kestävän kehityksen opetukseen sekä ympäristöopetukseen.

Hankkeessa mukana ollut Motiva on asiantuntijayritys, joka kannustaa energian ja materiaalien tehokkaaseen ja kestävään käyttöön.

 


Yksi kommentti artikkelille “Kesytä kotisi vesipedot

  1. Ei toimi linkit.

    Niko Mansikka | tiistaina 24. marraskuuta klo 17:15 #

Kirjoita kommentti