Hengähdystauko

28.11.2011 |

Nyt on työssäoppiminen ohi eikä nuoren mielen tarvitse miettiä työntekoa ennen ensi kesää. Itse lähdin lomille jo melkein kaksi viikkoa sitten ja Satu pääsi vapaaksi viime keskiviikkona.

Ja kyllä tätä on odotettukin. Leipomotyö on fyysisesti raskasta, vaikkakin ihan mukavaa, ja yöunet jäivät joskus lyhyiksi, joten väsymys painoi jo päälle. Nyt on rentoutunut olo ensi torstaina alkavaa koulua varten. Koulun aloituskaan ei ole rankkaa, sillä heti ensimmäinen viikonloppu on pitkä viikonloppu itsenäisyyspäivän takia. Taidan olla laiska tai jotain, sillä se kuulostaa todellakin ihanalta…

Hyväksilukuloman aikana kerkesi hoitaa paljon asioita, mitä ei olisi tullut töissä käydessä tehtyä. Kävin jopa koulullakin lainaamassa seuraavan jakson lukiokirjat (joista yksi oli kylläkin väärä ja nyt se pitää käydä vaihtamassa) sekä hakemassa uudet wilma-salasanat, sillä viisaana tyttönä olin mennyt unohtamaan edellisen salasanani. Samalla myös osallistuin koulussa järjestettyyn OSAOTalent-kilpailuun. Sen jälkeen lähdin viikoksi Vaasan lähettyvillä asuvan poikakaverini luokse. Nyt olen taas Oulussa ja kolme päivää on vielä vapaata. Niiden aikana olisi tarkoitus valmistautua perjantaiseen koulun itsenäisyyspäivän juhlaan, jossa mun kuuluis laulaa pari kipaletta sekä nukkua viimeisetkin univelat pois. Plus pitäisi lukea perjantaina odottavaa ruokaleipäkoetta varten.

Koulun jatkuminen ei tällä kertaa hirvitä niin paljon, mitä kesälomilta tultaessa, sillä motivaatio on jotenkin taas palannut ja olen tehnyt suunnitelmia siitä, miten organisoin opiskeluni niin, että ei tarvitse enää ottaa kutosia matikasta tai seiskoja ruotsista. Mun seuraavasta jaksosta on kuitenkin tulossa aika kiireinen, sillä matikan, ruotsin, enkun ja äikän lisäksi mun pitää suorittaa YYT:n verkkokurssi, josta tulee paljon ylimääräistä tehtävää ”hiljaisille” koti-illoille. Meillä myös alkaa pyörimään Wanhojen Tanssi –kurssi tiistaisin ja perjantaisin, joten iltapäivät venyvät sen takia koululla jopa viiteen.  Mutta anyways.. aivan varma päätös on, että seuraavassa jaksossa keskityn tunneilla enkä jätä läksyjä viime hetkeen… aivan varmana…

-Jatta

 

Ei kommentteja artikkelille “Hengähdystauko

Kirjoita kommentti