Tutki-Kokeile-Kehitä – tiedekilpailuun ehtii vielä mukaan!

perjantaina 11. marraskuuta 2011 | | Ei kommentteja

Vielä on aikaa innostua vuoden 2012 Tutki-Kokeile-kehitä –kilpailusta! Mukaan pääsee lähettämällä valmiin työn kilpailuun viimeistään 1.3.2012. Osallistua voivat kaikki alle 21-vuotiaat oman ikäryhmänsä sarjassa.

Kilpailutyön aihe on vapaa eikä oppiainerajoja ole! Aiheen voi valita myös kilpailuvuoden teemasta – energia. Osallistua voi esimerkiksi tutkimuksella, keksinnöllä idealla tai tietokoneohjelmalla yksin, kavereiden tai vaikka oman luokan kanssa. Ulkopuolisten apu on sallittu. Kaikki kilpailijat saavat töistään palautetta ja parhaiten onnistuneet kutsutaan lopputapahtumaan, joka järjestetään vuonna 2012 Joensuussa SciFest-festivaaleilla.

Kilpailussa jaetaan rahapalkintoja yhteensä noin 10 000 € edestä. Lisäksi nuorten sarjasta valitaan Suomen edustajat EU:n Young Scientist -kilpailuun (EUCYS) ja vuonna 2012 myös ensimmäistä kertaa Yhdysvalloissa järjestettävään ISEF-kilpailuun, jossa on mahdollisuus tavata Nobelisteja.

Kilpailun järjestävät Kerhokeskus – koulutyön tuki ry ja Tekniikan Akateemiset (TEK).

Lisätietoja: www.tukoke.fi

 


Hanna-Kaisa Mikkola toimii suunnittelijana Kerhokeskus - koulutyön tuki ry:ssä.

Ei kommentteja artikkelille “Tutki-Kokeile-Kehitä – tiedekilpailuun ehtii vielä mukaan!

Kirjoita kommentti