Globaalia ympäristökasvatusta -materiaalit

perjantaina 27. tammikuuta 2012 |

Avainsanat: kestävä kehitys

Luokkataso

Yläkoulu ja lukio

Kuvaus

Maan ystävät ry on tuottanut monipuolisen materiaalipaketin tukemaan ammattikasvattajien ympäristö- ja globaalikasvatustyötä. Materiaalit koostuvat ekologisen velan eri teemojen aihepiirejä käsittelevistä diasarjoista, syventävistä taustamateriaaleista, video- ja kuvapankista, toiminnallisista menetelmistä, globaalin Etelän tarinoista ja artikkeleista sekä linkki- ja lähdekirjastosta.  Teemat ovat ympäristöoikeudenmukaisuus, ilmasto-oikeudenmukaisuus, kylässä kehitysmaissa – kohtuuden jäljillä globaalissa Etelässä sekä kestävä taloudellinen vaihto ja kulutuksen vähentäminen.

  1. Materiaalipaketti

Lisätietoa Maan ystävien globaalikasvatustoiminnasta.


Ei kommentteja artikkelille “Globaalia ympäristökasvatusta -materiaalit

Kirjoita kommentti