Tietomaassa Matematiikan teemapäivä

torstaina 2. helmikuuta 2012 | Tiina Komulainen | Ei kommentteja

Tiedekeskus Tietomaassa pidetään lauantaina 4.2. matematiikka-aiheinen teemapäivä, jolloin yleisöllä on mahdollisuus tutustua opastetusti uuteen ala-aulan Bagdad ja äärettömyys -näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuminen on maksutonta!

Yleislipun lunastaneille on kerroksissa klo 10-16 välisenä aikana erilaisia matematiikkaa ja ongelmanratkaisuja käsitteleviä tehtävärasteja, joita kiertämällä voi kerätä toimintapassiin leimoja. Leimoja keränneet voivat osallistua päivän päätteeksi arvontaan.

Lisäksi Tietomaassa on päivän aikana Terra Cognitan myyntinäyttely.

Tietomaa on avoinna klo 10-18.

  1. Siirry Tiedekeskus Tietomaan sivuille

Ei kommentteja artikkelille “Tietomaassa Matematiikan teemapäivä

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia