Suomalaiset innovaatiot historiasta nykypäivään

perjantaina 9. maaliskuuta 2012 |

Avainsanat: energia, innovaatio, ympäristö

Kuvaus

Teknologiateollisuus ry:n tuottamissa videoissa esitellään suomalaisia innovaatioita historiasta nykypäivään. Ensimmäisessä kahdeksan minuutin esittelyvideossa kerrotaan koneenrakennuksen historiasta ja toisessa videossa suomalaisesta energia- ja ympäristöosaamisesta.

Voit katsoa tai ladata videot suoraan alla olevista linkeistä:

  1. Osa 1: Koneenrakennuksen osaaminen
  2. Osa 2: Energia- ja ympäristöosaaminen

Voit myös tilata maksuttomat videot DVD:nä osoitteesta http://www.teknologiateollisuus.fi/openet/fi/materiaali/.

_____________________________________________________

Teknologiateollisuuteen kuuluu viisi päätoimialaa, jotka ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka-ala. Teknologiateollisuus ry:n noin 1600 jäsenyritystä kattavat Suomen koko teknologiateollisuudesta 90 %. Teknologiateollisuus ry:n verkkosivut löydät osoitteesta http://www.teknologiateollisuus.fi/.


Ei kommentteja artikkelille “Suomalaiset innovaatiot historiasta nykypäivään

Kirjoita kommentti