Aurinkoa näkyvissä!

24.4.2012 |

Hei! Koulusta oli mukava tulla kotiin hyvässä säässä. Hymy tulee väkisinkin huulille. Nyt painiskelen fysiikan ja matematiikan tehtävien parissa musiikkia kuunnellen.

Usein viimeisen jakson aikana voi olla jo väsymyksen merkkejä ilmassa, mutta täytyy yrittää pitää motivaatiota yllä. Lomaan ei ole enää kauaa. Ensi viikolla meitä odottaa myös vappu, joten pari vapaapäivää tulevat mukavaan paikkaan :)

Fysiikan kurssi on edennyt tasaisen hyvää tahtia eteenpäin. Tällä kurssilla emme käy paljoa uutta asiaa, vaan laskemme paljon ja luomme rutiinia tehtäviin. Olen kyllä huomannut jo nyt, että kurssista on hyötyä ensi vuodelle.

Matikassa käymme edelleen eteenpäin trigonometrian maailmassa. Ympyrän ominaisuuksien ymmärtäminen on tärkeää. Sen avulla voi laskea useita eri asioita. Tähän mennessä kurssi on tuntunut helpommalta kuin 8. kurssi, mutta todennäköisesti vaikeutuu kyllä ajan myötä. Ei siis pidä lannistua jos jokin matikan kurssi tuntuu ylitsepääsemättömältä, toiset tajuavat eri asiat helpommin.

-Mikko

Ei kommentteja artikkelille “Aurinkoa näkyvissä!

Kirjoita kommentti