Analyysilaitteet kemian kouluopetuksessa, spektrofotometri

keskiviikkona 9. toukokuuta 2012 |

Avainsanat: spektrofotometri

Marja Happosen työpajassa Kemian opetuksen päivillä 14.4.2012 tutustuttiin analyysilaitteiden käyttöön kemian opetuksessa eri opetusasteilla ja keskusteltiin analyyttisten menetelmien käytöstä tutkimuksessa ja teollisuudessa käytännön esimerkein.

Lisäksi työpajassa tutustuttiin tarkemmin spektrofotometrin toimintaperiaatteisiin ja tehtiin muutamia spektrofotometrisia mittauksia, joiden avulla teoria selventyy käytännössä sekä esitteltiin spektrofotometrin monia mahdollisuuksia opetuskäytössä.

Lataa tästä työpajan ”Analyysilaitteet kemian kouluopetuksessa, spektrofotometri” -materiaali.


Ei kommentteja artikkelille “Analyysilaitteet kemian kouluopetuksessa, spektrofotometri

Kirjoita kommentti