Ensin kokeet, sitten vapaus

15.5.2012 |

Kesäloma häämöttää jo edessä, ja kursseihin liittyvät työt ja muut velvoitteet on palautettava. Kiirettä pitää siis niiden kanssa. Viikon päästä koittaa koeviikko, ja pienestä väsymyksestä huolimatta olisi jaksettava vetää kakkosluokka kunnialla loppuun.

Siis ensin työt, sitten huvi. Lomalle on mukava jäädä jos on hoitanut kouluasiat kunnolla viimeisen jakson aikana. Joitakin koulustressi jaksaa seurata kesälläkin. Minuakin odottavat syksyllä ruotsin ja englannin kirjoitukset, mutta en ole ottanut niistä mitään paineita vielä. Ensin pitää rentoutua.

Matematiikassa olemme käsitelleet erilaisia lukujonoja , kuten esimerkiksi aritmeettiset ja geometriset lukujonot. Aihe muuttui hieman ympyröiden kanssa taistelusta, mikä on hyvä asia. Kurssi jossa käsitellään koko ajan samaa aihetta voi alkaa maistua puulta, eikä se ole hyväksi. Vaihtelu siis virkistää matematiikankin saralla.

Fysiikan opiskelussa aiheena ovat olleet muun muassa pyörimisliikkeen tutkiminen ja laskeminen sekä voimien momentit. Asiaa on paljon ja se on aika haastavaa, mutta eteenpäin mennään ja työ palkitaan varmasti myöhemmin.

Jaksakaa vielä pari viikkoa! :)

-Mikko

Ei kommentteja artikkelille “Ensin kokeet, sitten vapaus

Kirjoita kommentti