Matematiikan kesäkurssit lukiolaisille 2012

tiistaina 8. toukokuuta 2012 | Tiina Komulainen | Ei kommentteja

Oulun yliopiston matemaattisten tieteiden laitos järjestää jälleen tulevana kesänä lukiolaisille matematiikan kesäkursseja.

Paikka ja aika

Ajankohta: 6.-10.8.2012 klo 10-14

Kurssit järjestetään Oulussa seuraavilla kouluilla: Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio (nivelkurssi), Oulun Lyseon lukio (AAA1) ja Kastellin lukio (AAA2).

Oulun lisäksi kursseja on tarjolla seuraavilla paikkakunnilla: Keminmaa (6.-8.8.  AAA1 ja AAA2), Kempele (AAA1 ja AAA2) ja Kuusamo (AAA2).

Sisällöt

LÄHTÖLAUKAUS LUKION MATEMATIIKKAAN (Nivelkurssi)

Kurssi on tarkoitettu lukioon meneville opiskelijoille. Kurssilla kerrataan peruskoulun matematiikkaa ja lisäksi pohditaan erilaisia matemaattisia pulmia. Kurssi soveltuu pitkän matematiikan valinneille opiskelijoille.

APUA-ABEILLE-AJOISSA

AAA1-kurssi on tarkoitettu lukion ensimmäisen vuosiluokan käyneille opiskelijoille. Kurssilla kerrataan pitkän matematiikan ensimmäisen vuoden sisältöjä, kuten yhtälöitä, epäyhtälöitä, prosenttilaskuja ja geometriaa.
AAA2-kurssi soveltuu lukion kaksi ensimmäistä vuosiluokkaa käyneille opiskelijoille. Kurssilla kerrataan pitkän matematiikan toisen vuoden sisältöjä, kuten vektoreita ja differentiaalilaskentaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Oulun yliopiston järjestämät kesäkurssit ovat kurssilaisille maksuttomia. Kursseille otetaan kaikki ilmoittautuneet eikä heille lähetetä erillistä hyväksymisilmoitusta. Omat muistiinpanovälineet ja eväät on varattava mukaan. Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa Henri Karjalaiselta, email. karjahen@mail.student.oulu.fi.

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettava sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat välttämättömiä.

  1. Ilmoittautuminen

Ei kommentteja artikkelille “Matematiikan kesäkurssit lukiolaisille 2012

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia