Koeviikko ennen lomaa

28.5.2012 |

Moikka! Kesä on tullut ja koulua on jäljellä enää viikko. Koulupäivät koostuvat tällä hetkellä kokeesta, joka kestää muutaman tunnin, sekä sen jälkeen valmistelutunnista seuraavan päivän kokeeseen. Koulu loppuu siis viimeistään klo 13 joka päivä.

Kemian työkurssi päättyi tuntien myötä, sillä siitä ei pidetä koetta. Kurssi oli hieman normaaleja kursseja rennompi, eikä kurssilla tarvinut juuri kirjoittaa muistiinpanoja. Kuitenkin kurssin jälkeen tuntuu siltä, että erilaiset reaktiot ovat nyt paremmin hallussa.

Matematiikan kurssin loppuosan käsittelimme lukujonoja. Lukujonojen avulla voi laskea esimerkiksi sen, monenko vuoden kuluttua sijoituksen arvo on kaksinkertaistunut. Kurssin asioista löytyy paljon MAOL -taulukkokirjassa, mutta ulkoa opeteltavaakin on.

Kun koeviikko on saatu hoidettua alta pois voi ajatukset siirtää kesään. Voimia viimeisiin päiviin!

-Akseli

Ei kommentteja artikkelille “Koeviikko ennen lomaa

Kirjoita kommentti