Fiiliksiä ennen viimeistä koulupäivää

1.6.2012 |

Moi! Huomenna olisi tarkoitus mennä kouluun viimeistä kertaa tälle lukuvuodelle, ja olo on todella helpottunut. Pari viimeistä viikkoa tuntuivat etenevän erittäin hitaasti, mutta niistä selvittiin.

Monet sanovat, että lukion toinen luokka on raskain, ja uskon itsekin niin. Pitkä vuosi on nyt takana ja lähden hyvillä mielin kesälomalle… tai oikeastaan töihin. Minun kesälomani koittaa sitten heinäkuussa :)

En missään nimessä suosittele työssä olemista koko kesää, koska rentoutuminen on erittäin tärkeää. Lukukauden alussa huomasin, että olin tehnyt ehkä vähän liian suuren osan kesästä töitä. Totta kai siitä saa rahaa, mutta en tuntenut itseäni levänneeksi syksyllä. Noh, virheistä opitaan :)

Fysiikan ja matematiikan kokeet olivat molemmat haastavia, mutta fysiikasta selviydyin ainakin hyvin. Matematiikan koe oli sitten toinen juttu.. kokeessa oli monia yllätyksiä. Mutta aina ei voi mennä putkeen. Edes matikassa ;) Kokeet saamme takaisin jo huomenna, toivottavasti viidennen jakson väsymys ei ole vaikuttanut menestykseen.

Haluaisin kiittää kaikkia teitä jotka olette käyneet lukemassa blogia ja tsemppiä kaikille ja mahtavaa kesää! Minusta ainakin tuntuu, että tästä kesästä tulee unohtumaton.

Kesäisin terveisin,

Mikko

Ei kommentteja artikkelille “Fiiliksiä ennen viimeistä koulupäivää

Kirjoita kommentti