Geologiaa helposti

maanantaina 3. syyskuuta 2012 |

Avainsanat: geologia, oppimateriaali

Luokkataso:

peruskoulu

Kuvaus:

Geologiaa helposti -käsikirja kertoo geologian perusilmiöistä ja käsitteistä kansantajuisesti. Käsikirjassa on vahvasti mukana ympäristövastuun näkökulma eli maankuoren luonnonvarojen merkitys ja niiden kestävä hyödyntäminen.

Käsikirja sisältää erilaisia tehtäviä kouluun. Tavoitteena on, että tehtävien avulla oppilas oppii paitsi perustietoja geologiasta, myös ymmärtämään maankuoren luonnonvarojen merkityksen ihmiselle ja yhteiskunnalle. Tavoitteena on, että oppilas ymmärtää myös oman toimintansa yhteyden luonnonvarojen käyttöön ja omaksuu ympäristövastuullisia toimintatapoja. Säilytetään maapallo elinkelpoisena myös tuleville sukupolville!

Geologiaa helposti -käsikirja aineistoineen on tuotettu Itä-Suomen yliopistossa ja se löytyy yliopiston verkkosivuilta:

  1. http://www.uef.fi/geologiaa-helposti

 


Ei kommentteja artikkelille “Geologiaa helposti

Kirjoita kommentti