Valokuvauskilpailu nuorille – Kerro kuvin globaaleista haasteista

perjantaina 1. helmikuuta 2013 | | Ei kommentteja

HUOM! Kilpailuaikaa on jatkettu 24.3. asti.

Yläkoululaisille ja lukiolaisille käynnistyy 1.2.2013 valtakunnallinen, luonnontieteellinen valokuvauskilpailu.

LUMA-keskusten järjestämässä valokuvauskilpailussa tehtävänä on kuvien avulla kertoa globaaleista haasteista – veden, ravinnon ja energian riittävyydestä. Mitä nuoret ajattelevat näistä haasteista? Millaisia näkemyksiä heillä on veden, ravinnon ja energian riittävyydestä?

Miten osallistua?

Valokuvakilpailuun voivat osallistua lukiolaiset ja yläkoululaiset. Jokainen osanottaja voi osallistua kisaan yhdellä digikuvalla tai yhdellä paperikuvalla. Kuvan on käsiteltävä vähintään yhtä globaalia haastetta.

Valokuvauskisa käynnistyy 1. helmikuuta 2013. Kuvia voi lähettää paikallisiin LUMA-keskuksiin 24.3. saakka, minkä jälkeen järjestetään alkukarsinnat paikallisissa LUMA-keskuksissa. Jokaisesta keskuksesta valitaan viisi valokuvaa Joensuussa pidettävään loppukilpailuun.

Valokuvakisan voittaja valitaan yleisöäänestyksellä Joensuun SciFest-tiedetapahtumaan huhtikuussa. Hän saa palkinnoksi 300 euron tavarapalkinnon. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet palkitaan 150 euron lahjakortein.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Innostuitko?

Lue tarkemmat kilpailusäännöt osoitteesta www.uef.fi/luma/valokuvauskilpailu. Lisätietoa saat myös valokuvauskilpailun mainoksesta ja valokuvauskilpailun säännöistä.

Lähetä digikuvat sähköpostitse osoitteeseen tiina.haapalainen(at)oulu.fi. Paperikuvat voi toimittaa osoitteeseen Oulun LUMA-keskus OuLUMA, Matemaattisten tieteiden laitos/TE305, Tiina Haapalainen, PL 3000, 90014 Oulun yliopisto.

Valokuvakilpailun päävastuullinen järjestäjä on Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskus. Mukana valokuvakilpailun järjestelyissä ovat myös Oulun LUMA-keskus OuLUMA, valtakunnallinen LUMA-keskus sekä Tampereen LUMATE-keskus. Järjestäjät voivat käyttää kilpailuun osallistuvia kuvia tiedotusmateriaaleissaan ja Internet-sivuillaan.


Tiina Haapalainen toimii projektisuunnittelijana Oulun LUMA-keskuksessa.

Ei kommentteja artikkelille “Valokuvauskilpailu nuorille – Kerro kuvin globaaleista haasteista

Kirjoita kommentti