Hiihtoloma on vietetty ja jospa tästä pääsisi kohta opintojen pariin

13.3.2013 |

Hiihtolomalla meillä oli melko paljon ohjelmaa. Ensin kävimme olemassa avomieheni vanhempien kanssa Katinkullassa yhden yön. Oli ihanaa pulikoida altaissa ja olla poreissa.

Mä rakastan vettä ja siellä olemista. Kotonakin tykkään pitkistä suihkuista. Aamupala oli ihan jees, mutta pettymys oli kun pekonia ei ollut. Paljon siinä yhdessä yössä ei ehdi tehdä.

Sitten tiistaina lähdimme junalla Helsinkiin. Junamatka meni helposti. Kerrankin myös juna oli ajoissa. Minä voitin matkamessuilta viime vuonna matkalahjakortin Puolaan. Voitin 4 tähden hotellissa viikonloppumajoituksen ja lennot Puolaan. Lennoista piti maksaa vain lentokenttämaksut. Puola oli mielenkiintoinen maa. Ihmiset olivat tosi ystävällisiä ja oppaan sanoista jäi mieleen että Puolassa on monumentteja ja kaikki kopioitu jostain muualta.

Puolan hintataso oli melko alhainen. Siellä olisi varmasti ihania puistoalueita jossa viettää aikaa kesällä. Ehkä suuntaamme sinne joskus uudestaan. En ollut myöskään nähnyt hotelleissa sellaisia laukkujen kuljetuskärryjä muuta kuin elokuvissa. Olisimme saaneet myös laukunkantajan jos olisimme halunneet.

Aamupala oli iloinen yllätys. Pöytiin oli ohjaus ja niihin laitettiin varattu-kyltti. Pöydissä oli hienot kattaukset niin kuin kuvasta näkee. Kahvia, teetä ja mehua tarjoiltiin pöytiin. Pöydät notkuivat herkkuja ja erilaista syötävää. Lauantai- ja sunnuntaiaamuna sai teettää myös itselleen munakkaan johon pystyi valitsemaan mieleisiä täytteitä. Itse en näitä kyllä maistanut.

Kävimme myös ostoksilla kahdessa isossa ostoskeskuksessa. Ne nyt ei eronneet Suomenkaan kauppakeskuksista. Ne olivat ainoastaan isompia ja niin kun jo edellä kerroin hintataso oli alhaisempi kuin Suomessa. Sain itselle mahtavat kesäkengät 10 €. Sitten itse sairastuin flunssaan ja perjantai meni hotellissa maatessa. Avomieheni sairastui kuitenkin sitten lauantaina. No kävimme kuitenkin kiertoajelulla kaupungilla. Se oli hieno. Lomakin sitten jatkui kun molemmat sairastuttiin. Nyt on sitten aika palata opintojen pariin.

Pitäisi ruveta miettimään mitä on pedagoginen käyttöteoria, pitäisi antaa hampurilaispalaute ja keksiä 7.-luokkalaisille oppilaille matematiikan projekti. Toivon vielä että paranen tästä flunssasta.

Ei kommentteja artikkelille “Hiihtoloma on vietetty ja jospa tästä pääsisi kohta opintojen pariin

Kirjoita kommentti