No eipähän tule tylsää

2.3.2013 |

Teekkaritalon ympärihiihdot & Kaamoksen Kaatajaiset, OYY:n Annos-53, World Cup of Kyykkä, Oululainen Teekkariseminaari. Kaikki nämä samalle viikolle. Täytyy sanoa että yöunet jäi vähiin ja ei ollut tekemisen puutetta.

Käydäänpä vähän läpi mitä viime viikolla tapahtui.

Keskiviikkona 20.2. oli siis Ympärihiihdot & Kaamoksen Kaatajaiset. Tapahtumahan on Sähköinsinöörikillan järjestämä, joten olen päässyt seuraamaan järjestelyjä ja itse tapahtumaa läheltä. Puhumattakaan siitä, että olen itse järjestänyt nämä perinteikkäät tapahtumat talvella 2011. Kyseessä on hieman fuksisuunnistusta muistuttava tapahtuma, jossa teemana tänä vuonna toimi ”Kosmiset Parahiihdot”. Hiihtoihin osallistutaan 3 hengen joukkueilla ja hiihto suoritetaan SIK:n Never-Skitm -suksilla Teekkaritalon lähimaastossa. Reitillä oli neljä rastia, joilla joukkue joutui suorittamaan erilaisia tehtäviä. Pisteitä annettiin rasteilla menestymisestä, teeman mukaan pukeutumisesta ja tietysti hiihtoajasta. Joukkueita tänä vuonna osallistui parisenkymmentä ja tulokset löytyvät osoitteesta http://sik.fi/index.php/fi/2012-04-04-18-56-48/78-sik/212-ymparihiihdot-20-2-2013-tulokset. Teekkaritalolla Oulun Teekkariyhdistys järjesti illalla lauluillan ja tämän jälkeen osallistujat kuljetettiin Kaamoksen Kaatajaisiin Club Dioneen. Sää oli kerrankin mahtavan aurinkoinen ja koko päivästä kehkeytyi loistava! Jos missasit tämän tänä vuonna niin pistäpä korvan taakse, sillä lupaan että kyseinen tapahtuma järjestetään myös ensi vuonna!

Torstai ja välipäivä, HUH!

Perjantai ja Annos-53. OYY:n juhlaviikon päätti teatteriravintola Toisessa Kerroksessa järjestetty cocktailtilaisuus. Perinteisistä vuosijuhlista Annos poikkesi siten, että varsinaista pöytäjuhlaa ei ollut ollenkaan vaan tilaisuus oli vapaamuotoisempi ja näin ollen seurustelua pystyi harrastamaan muidenkin, kuin vain oman pöytäkuntansa kanssa. Tilaisuus oli hieno ja oman kunnioitukseni annan alkuvuodesta eläkkeelle jääneelle Pirjo Heikkiselle, joka on toiminut 46 vuotta (!) ylioppilaskunnan palveluksessa toimistosihteerinä. Heikkinen palkittiin ylimmällä mahdollisella ylioppilaskunnan myöntämällä kunnianosoituksella kutsumalla hänet Oulun yliopiston ylioppilaskunnan kunniajäseneksi. Saman kunnianosoituksen on saanut muuten myös muuan presidentti Ahtisaari. Ilta jatkui sitten Teekkaritalolla, jossa bändi sai juhlijoiden tanssijalat vipattamaan ja olut oli muuten ilmaista! Onneksi olin kaukaa viisas ja tajusin jo cocktailtilaisuuden aikana asettaa kellon soittamaan aamulla puoli 9, sillä..

..Lauantai ja World Cup of Kyykkä, WCOK. Ei ollut ehkä helpoin herätys lauantaiaamuna, voin kertoa. Haalarit jalkaan, lakki päähän ja lipastolle. 2010 vuodesta järjestetty WCOK on kasvattanut suosiotaan joka vuosi ja tänä vuonna 64 joukkuetta vetävä yleinen sarja ammuttiin täyteen jo kuukausi ennen pelipäivää. Oma joukkueeni oli arvonnassa saanut paikan lohkossa, joka ennakkoasetelmien mukaan tulisi olemaan yksi tiukimmista. No en nyt tiedä, oltiin kuitenki poikien kanssa aika suvereeneja lohkovoittajia, kun neljän joukkueen lohkosta kolme parasta pelasivat pelinsä ristiin ja näin ollen ratkaisu piti hakea pelattujen pelien keskiarvosta. Taidettiin voittaa noin puolen pisteen marginaalilla. Jatkopeleissä noutaja tuli kuitenkin heti ensimmäisellä kierroksella, kun koneen pojat laittoivat sellaisen myllyn päälle, että hirvitsi katsoa. -32 – -5 ja SIK Bastards II laulukuoroon. ”Voiton” skumppa jouduttiin siis aukaisemaan jo tässä vaiheessa. Voiton turnauksessa vei Jarrupartio, joka sijoittui sekä akateemisen kyykän MM-kisoissa Tampereella että PoWi Cup:ssa Lappeen Rannassa hopealle. Jälleen kerran kyllä aivan uskomattoman loistelias turnaus ja suosittelen kyllä kaikille vähänkään lajista kiinnostuneelle. Iltabileet jälleen Club Dionessa ja voi pojat olihan meillä mukavaa..

..Mutta sitten sunnuntai, eikä enää yhtään niin mukavaa. Aamupäivästä kävin saattelemassa WCOK:ssa vierailleet Tampereen sisarkiltalaiset matkaan takaisin kohti Hervantaa eli Herwoodia ja sen jälkeen kotiin. Kauluspaita silitysraudan alle, puku päälle ja suunnaksi, joko arvaatte, kyllä; Teekkaritalo. Oululainen Teekkariseminaari on tapahtuma, jossa kokoontuvat Teekkarikiltojen hallitukset pohtimaan erinäisiä kysymyksiä. Tänä vuonna tapetilla oli vähän kopo/sopo juttuja, tiedotusta, Teekkari Lupin kehittämistä, OTY + killat sekä Tekniikan Akateemisten kiltayhdyshenkilöiden asema. Pari tuntia ryhmätöitä ja uskon, että OTY:n hallitus sai hyviä ideoita viemään opiskelijoiden oikeuksia eteenpäin. Tämän jälkeen kahvittelut ja yksi illan kohokohdista: Oululaisen Teekkariwapun ohjelman julistus! Kyllä meillä tulee olemaan taas hauskaa voi pojat! Illan kruunasi kuitenkin sitsit. Ja todella hyvät sitsit olikin, yhdet parhaista missä olen koskaan ollut! Kiitos kaikille osallistuneille ja varsinkin parhaalle pöytäseurueelle!

Olisikohan siinä tarpeeksi Muumipapan muistelmia yhdelle kertaa. Töitäkin pitäis hakea. Korvissa soi tällä hetkellä Dropkick Murphys – Going out in style ja ulkona paistaa aurinko. Taidan lähteä avaamaan pikkujoulukauden.

-Allu

Ei kommentteja artikkelille “No eipähän tule tylsää

Kirjoita kommentti