Matematiikan kesäkurssit lukiolaisille 2013

keskiviikkona 24. huhtikuuta 2013 | Kati Kyllönen | 4 kommenttia

Oulun yliopiston matemaattisten tieteiden laitos järjestää jälleen tulevana kesänä lukiolaisille matematiikan kesäkursseja.

Aika ja paikka:

5.-9.8.2013 klo 10-14

Kurssit järjestetään Oulussa seuraavilla kouluilla:

Nivelkurssi: Kastellin lukio,

AAA1: Madetojan musiikkilukio ja

AAA2: Oulun Lyseon lukio.

Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse tiedon kurssipaikasta ennen kurssin alkua.

Oulun lisäksi kursseja on tarjolla seuraavilla paikkakunnilla: Keminmaa (5.-7.8. AAA1 ja AAA2), Kempele (AAA1 ja AAA2) ja Kuusamo (AAA2).

Sisällöt:

LÄHTÖLAUKAUS LUKION MATEMATIIKKAAN (Nivelkurssi)

Kurssi on tarkoitettu lukioon meneville opiskelijoille. Kurssilla kerrataan peruskoulun matematiikkaa ja lisäksi pohditaan erilaisia matemaattisia pulmia. Kurssi soveltuu erityisesti pitkän matematiikan valinneille opiskelijoille.

APUA-ABEILLE-AJOISSA (AAA1 ja AAA2)

AAA1-kurssi on tarkoitettu lukiota yhden vuoden ajan käyneille opiskelijoille. Kurssilla kerrataan pitkän matematiikan ensimmäisen vuoden sisältöjä, kuten yhtälöitä, epäyhtälöitä, prosenttilaskuja ja geometriaa.

AAA2-kurssi soveltuu lukiota kaksi vuotta käyneille opiskelijoille. Kurssilla kerrataan pitkän matematiikan toisen vuoden sisältöjä, kuten vektoreita ja differentiaalilaskentaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Oulun yliopiston järjestämät kesäkurssit ovat kurssilaisille maksuttomia. Kursseille otetaan kaikki ilmoittautuneet, eikä heille lähetetä erillistä hyväksymisilmoitusta. Omat muistiinpanovälineet ja eväät on varattava mukaan.

Kurssien ilmoittautumisaika on loppunut 9.6. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut, mutta haluaisit osallistua, ota sähköpostitse yhteyttä Anni Keräseen (anniker(at)mail.student.oulu.fi). Myös lisätietoja voit tarvittaessa kysyä Annilta.

 

Tulostettavat mainokset:

Oulun ja Kempeleen kesäkurssien tulostettava mainos – pdf

Mikäli tarvitset mainoksen Kuusamon tai Keminmaan kesäkursseista, ota yhteyttä Anni Keräseen (anniker(at)mail.student.oulu.fi).


4 kommenttia artikkelille “Matematiikan kesäkurssit lukiolaisille 2013

 1. vieläkö on paikkoja matti myöhäsille ? nivelkurssi.

  -j

  juho näsi | maanantaina 29. heinäkuuta klo 12:13 #

 2. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut, mutta haluaisit osallistua, ota sähköpostitse yhteyttä Anni Keräseen (anniker(at)mail.student.oulu.fi).

  Anni Keränen | maanantaina 29. heinäkuuta klo 15:05 #

 3. Kurssi oli kyllä oikein mukava ja laskemistakin riitti :) Kiitokset kurssin järjestäneille ja myös kurssin pitäneille opettajille :)

  Leevi | lauantaina 10. elokuuta klo 11:21 #

 4. Facebookin viesteissä on tullut positiivista palautetta aikaisempina vuosina ja nytkin. Valitettavasti jokin estää pääsyni Facebookiin lukemaan palautetta.

  Alli Huovinen | sunnuntaina 11. elokuuta klo 20:53 #

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia