Millainen on OSAO ja millaista opiskelu siellä on?

keskiviikkona 10. huhtikuuta 2013 | | Ei kommentteja

Oulun seudun ammattiopisto OSAO (http://www.osao.fi/) on yksi Suomen suurimmista ja halutuimmista toisen asteen ammatillisista oppilaitoksista. Oulun seudun ammattiopisto tarjoaa korkealaatuista ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille.

Voit valita opiskelupaikan joistakin seuraavista 7 ammattialasta: kulttuuriala, luonnontieteiden ala, luonnonvara- ja ympäristöala, matkailu-, ravitsemis- ja talousala, sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala, tekniikan ja liikenteen ala, yhteiskuntatieteiden tai liiketalouden ja hallinnon ala. OSAO:n ammattilukiossa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon rinnalla ylioppilastutkinnon tai tähdätä koko lukion oppimäärän suorittamiseen. Ammattialakohtaisia videoita löydät osoitteesta http://yhteishaku.osao.fi/#osaosta.

OSAO:ssa opiskelee noin 8 500 nuorta ja aikuista. Koulutamme osaavia ammattilaisia etenkin pohjoisen työelämän tarpeisiin kahdessatoista yksikössä Oulun seudulla ja Koillismaalla – Limingasta Taivalkoskelle, Muhokselta Haukiputaalle!

Opiskelijat kolmella ammattialalla esimerkiksi Myllytullin yksikössä osallistuvat valtakunnalliseen LIPPO-hankkeeseen ja heidän blogeihin voit tutustua seuraavassa osoitteessa http://myllytulli.wikispaces.com/Blogit

OSAO:n tilat ja laitteistot ovat viimeisen päälle, ja niin on opetuskin! Oulun seudun ammattiopistossa ammatillista koulutusta kehitetään jatkuvasti yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa ja työelämän tarpeita ennakoiden. Hedelmällisen työelämäyhteistyön ansiosta rohkenemme luvata opiskelijoillemme aina ajantasaista ja työelämän tarpeisiin vastaavaa koulutusta.

Opiskelemaan tullessasi sinulla on mahdollista suorittaa ammattitaitoa täydentäviä opintoja 20 opintoviikkoa seuraavasti: 16 ov koostuu pakollisista ja 4 ov valinnaisista opinnoista. Näitä opintoja ovat äidinkieli, ruotsi, englanti, matematiikka, fysiikka, kemia sekä yhteiskunta-, yritys- ja työelämätieto, liikunta, terveystieto sekä taide ja kulttuuri. Opinnoissa sinua auttaa myös nettiopomme osoitteessa: http://nettiopo.osao.fi/.

Testaa myös omat vahvuutesi ja tutustu oppilaitoksemme yhteishakusivustoon seuraavassa linkissä http://yhteishaku.osao.fi.

OSAO:n löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/osaobook.


Tiina Kaakinen toimii matemaattisten aineiden opettajana ja LUMA-yhteyshenkilönä Oulun seudun ammattiopiston Myllytullin yksikössä.

Ei kommentteja artikkelille “Millainen on OSAO ja millaista opiskelu siellä on?

Kirjoita kommentti