Perttu Pölönen sai ykköspalkinnon EU:n nuorten tutkijoiden kilpailussa

keskiviikkona 25. syyskuuta 2013 | | Ei kommentteja

Innolukion vuoden 2012 voittaja Perttu Pölönen on palkittu 24.9.2013 ensimmäisellä palkinnolla Euroopan Unionin Young Scientists -kilpailussa Prahassa.

Palkitun työn, Music A’Clockin, idea lähti jalostumaan vuoden 2012 Innolukio-kilpailusta. Sävelkello ­ Music A’Clock on kaiken ikäisille soveltuva yksinkertainen apuväline musiikin teorian opiskeluun.

Lue lisää ja katso video, jossa Perttu esittelee työtään Tekniikan akateemisten TEK:n verkkolehdestä osoitteesta http://lehti.tek.fi/content/perttu-p%C3%B6l%C3%B6nen-sai-ykk%C3%B6spalkinnon-eun-nuorten-tutkijoiden-kilpailussa.

Kuva: ECYS

Lisää kuvia, videoita ja uutisia kilpailusta sekä kaikkein kilpailutöiden (Projects) esittelyt on nähtävissä tämän vuoden kilpailun järjestäjän sivuilla: http://www.eucys2013.cz/home/index.html

EU:n Young Scientists -kilpailun viralliset sivut: http://ec.europa.eu/research/eucys/index_en.cfm?pg=home

Lisätietoja Young Scientists  ja Tutki-Kokeile-Kehitä -kilpailuista: asiamies Tuula Pihlajamaa, Tekniikan akateemiset TEK, puh. +358 40 508 6469


TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan yliopistokoulutuksen saaneiden etu- ja palvelujärjestö. TEK on yksi suurimmista AKAVAn jäsenjärjestöistä.

Ei kommentteja artikkelille “Perttu Pölönen sai ykköspalkinnon EU:n nuorten tutkijoiden kilpailussa

Kirjoita kommentti