Round number 5.

6.9.2013 |

Nyt kun kirjoittelen tätä, on torstai 5. päivä syyskuuta ja istun Telluksessa. Aurinko paistaa pihalla ja sää näyttää kaikin puolin mukavalta. Lukuvuotta on kerennyt kulua neljä päivää. Tämä syksy on viides vuoteni yliopistossa.. wait what!?

Mihin tämä aika on mennyt? Vastahan sitä oli ihan pikkuinen fuksipallero vailla huolia ja murheita.. Ahdistus.. Mutta toisaalta, mihinkäs tässä kiire valmiissa maailmassa. Opiskelu on kuitenkin keskimäärin aika kivaa (ainakin kaikki oheistoiminta opiskelun yhteydessä).

Palataanpa kuitenki hieman ajassa taaksepäin viime kevääseen. Loppukevät oli omalta osaltani melkoista hulinaa ja kiirettä, ettei muistanut edes tätä blogia kirjoittaa. Ikimuistoisimpana muistona jää varmasti mieleen puheenjohtaja-Wappu muiden Teekkarikiltojen pj:den kanssa. Käsittämättömän hienolla porukalla sai temmeltää kaikki tapahtumat läpi ja hauskaa oli. Käsitteenä tyylinäyte kuviosammunnasta kuvassa! Kesällä minua kutsui aina aurinkoinen Vaasa. Lukuisista työhakemuksista huolimatta ei viime keväällä Oulun alueelta kesätöitä herunut ja näin oli tyydyttävä ABB:n Motors-yksikön tarjoamaan kokoonpanotehtävään sähkömoottorien valmistuslinjalla. Työ oli melko yksitoikkoista ja kesän aikana töitä oli vähän, joten päivät tuntuivat pitkiltä. Pienen ihmisen psyyke oli kovalla koetuksella, kun piti raahautua iltavuoroon auringon lämmittäessä elohopean 25 celsiusasteen paikkeille tietäen, että seuraavan kahdeksan tunnin aikana ei todennäköisesti ole muuta tekemistä kuin pyöritellä peukaloita ja selata puhelimella ampparit.com:n tuoreimpia uutisotsikoita. Näin jälkeenpäin kun tosin muistelee, niin aika meni silti todella nopeasti Vaasassa. Onneksi sain otettua itseäni niskasta kiinni sen verran, että sain raahattua takapuoleni kuntosalille ja pudotettua hallitusvuosina haalimani muutamat lisäkilot pois! Ja tulipahan sitä kesällä vähän reissattuakin. Mukavimpana on mieleen jäänyt extempore-kuokkiminen Otaniemen Sähköinsinöörikillan kesäpäiville noin 15 minuutin harkinta-ajalla.

Mitä tämä syksy sitten taas tuo tullessaan? Alkuviikosta lisäilin lukujärjestykseen muutaman kurssin, jotka ajattelin suorittaa, eli opiskellakin täytyy. Voisi jopa hurjastella ja aloittaa kandin työn! Toisaalta tämä tulee olemaan viimeinen vuoteni killan hallituksessa, joten siitäkin hommasta täytyy ottaa kaikki ilo irti. Täytyy siis varmaan nipistää ylimääräistä aikaa yöunista. Oulussa järjestetään taas neljän vuoden tauon jälkeen sähköpäivät, joka kerää yhteen sähkötekniikan opiskelijat sekä Oulusta, Tampereelta, Otaniemestä että Lappeenrannasta. Nämä kinkerit ajoittuvat marraskuun ensimmäiselle viikonlopulle ja järjestelyjä tulee varmasti tehdä koko syksyn ajan. Samoin muutaman vuoden päästä järjestettävien Sähköinsinöörikillan 50-vuotisjuhlien järjestelyt ovat jo käynnissä kovaa vauhtia. Niistä tulee varmasti todella huikeat juhlat! Ja hei tänä syksynähän on taas edarivaalit! Muistakaahan käydä antamassa äänenne ja ilmoittautukaa ehdolle!

Ensi viikolla onkin sitten yliopiston viralliset avajaiset ja ne huipentuvat keskiviikkona järjestettävään Vulcanaliaan. Ja mukana Vulcanaliassa tietenkin mikäs muukaan kuin Wesibussi. Bussin staffilaisena haluan kiittää kaikkia Wappuna asiakkaana käyneitä ja tulkaahan taas ensi viikolla rullaamaan! Todella kunnioitettava summa saatiin kerättyä hyvään tarkoitukseen ja eiköhän nyt lyödä viime Vulcanalian tuottoennätys uusiksi?

Ja vaikka lukuvuosi onkin pitkä, muistakaa; Wappu tulee!

-Aleksi

Ei kommentteja artikkelille “Round number 5.

Kirjoita kommentti