Esittelytilaisuus yläkoulun matematiikan Suora-oppimateriaaleista

torstaina 23. tammikuuta 2014 | Kati Kyllönen | Ei kommentteja

Edukustannus järjestää esittelytilaisuuden yläkoulun matematiikan Suora-oppimateriaalista Oulussa, Paloaseman Ullakolla 24.2. klo 17. Esittelijänä toimii Suoran oppikirjailija Timo Järvenpää, joka on itsekin matematiikan opettaja. Tervetuloa kuuntelemaan ja kyselemään Suorasta!

Viime vuonna tuotiin markkinoille Suora-sarjan 7. luokan painettu oppimateriaali ja tammikuussa 2014 julkaistiin 8. luokan oppikirja. Painetun oppimateriaalin lisäksi Edukustannus tuottaa oppikirjaan liittyvää digitaalista materiaalia.

DigiSuorassa on uusia, ainutlaatuisia ominaisuuksia: oppilaan osaamisen mukaan säätyvät tehtävät, lähes rajaton määrä tehtäviä ja mahdollisuus verkkovälitteisiin kotitehtäviin. Opettajan seurantatyökalu Majakka kerää ja raportoi ajantasaisesti oppilaan suoritukset ja tekee niistä yhteenvedon opettajan avuksi.

Esittely on maksuton, ja sen jälkeen Edukustannus tarjoaa kevyen illallisen.

Ilmoittautumiset pyydetään maanantaihin 10.2. mennessä: http://www.edukustannus.fi/tapahtumat/

Edukustannuksen toimintaan ja oppimateriaaleihin voi käydä tutustumassa Edukustannuksen kotisivuilla osoitteessa www.edukustannus.fi

  1. Suora-oppimateriaalin esite – PDF

Ei kommentteja artikkelille “Esittelytilaisuus yläkoulun matematiikan Suora-oppimateriaaleista

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia