Tilastokoulu

tiistaina 15. heinäkuuta 2014 | | Yksi kommentti

Avainsanat: tilastot

Luokkataso

1.-9. lk ja lukio

Kuvaus

Tilastokeskuksen tarjoamasta Tilastokoulusta löytyy luokka-asteittain listattuja tilastojen luku- ja käyttötaitoa parantavia harjoitustehtäviä, jotka on suunnattu alakoululaisista lukioikäisille. Tilastokoulu ja sen oppimateriaalit ovat täysin maksuttomia ja niitä voivat käyttää niin opettajat opetuksessaan kuin kaikki muutkin tilastoista ja tilastotiedosta kiinnostuneet, esimerkiksi opinnäytetyötä tekevät opiskelijat. Kurssit ja oppimateriaalit ovat Tilastokeskuksen asiantuntijoiden laatimia.

  1. Tilastokoulu-sivusto: http://tilastokoulu.stat.fi

Yksi kommentti artikkelille “Tilastokoulu

  1. terve ja heipä hei

    Arttu | maanantaina 10. huhtikuuta klo 11:06 #

Kirjoita kommentti