Pro gradu -tutkielma CUPPin tiedekasvatus- ja opetustoimintaan liittyen

tiistaina 27. tammikuuta 2015 |

Ei avainsanoja

Samuli Lintulan (Oulun yliopistosta) Pro gradu -tutkielma on ensimmäinen aineenopettajan päättötyö CUPPissa. Samuli tutki työssään sumukammion ja sillä tehtävien hiukkashavaintojen vaikutusta ymmärryksen kehittymiseen taustasäteilystä ja säteilyn luonteesta. Tutkimus tehtiin osana cuppissa kehitettyä Säteilevä ympäristö -työpajaa. Tutkimukseen osallistuneet ryhmät osallistuivat työpajaan osana Oulussa tiedekeskus Tietomaassa järjestettyjä tiedeleirejä sekä Cernin 60-vuotisjuhlavuoden teemanäyttelyä Oulussa.

Pro gradu -tutkielma on luettavissa osoitteessa http://jultika.oulu.fi/Record/nbnfioulu-201501201029


Ei kommentteja artikkelille “Pro gradu -tutkielma CUPPin tiedekasvatus- ja opetustoimintaan liittyen

Kirjoita kommentti