MatikkaPysäkki Linnanmaalla Oulun yliopistolla

perjantaina 29. huhtikuuta 2016 | Heli Vaara | 6 kommenttia

matikka_pysäkki_kyltti_pienennettyAika ja paikka:

keskiviikkoisin
13.1. – 18.5.2016,
klo 17.30–19.00

Kevään viimeinen MatikkaPysäkki järjestetään keskiviikkona 18.5.2016 kello 17.30. Ohjelmassa salausta sisältävä aarrejahti kartan kera =)

Oulun yliopisto, Linnanmaa, Kasvatustieteiden tiedekunta,
1. krs, tila KTK120
Yliopistokatu 9, Oulu

Sisältö:

Linnanmaalla Oulun yliopistolla Kasvatustieteiden tiedekunnan 1. kerroksessa järjestetään keskiviikkoiltaisin ohjattua ja maksutonta MatikkaPysäkki-toimintaa 5-15 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan.

Vapaamuotoisissa illoissa on tarjolla mm. pelejä ja matemaattisia pulmia. Pelaamisen lomassa voit myös halutessasi saada apua matemaattisten aineiden koulutehtävien ratkaisemiseen.

Mukaantulo ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja voit liittyä joukkoon milloin tahansa.

MatikkaPysäkin järjestävät yhteistyössä Oulun yliopiston LUMA-keskus (OuLUMA) ja Kasvatustieteiden tiedekunta. Jos sinulla on kysyttävää MatikkaPysäkkiin liittyen, voit olla yhteydessä Oulun LUMA-keskuksen henkilökuntaan (ouluma@ouluma.fi).

MatikkaPysäkki on myös Facebookissa!

 


6 kommenttia artikkelille “MatikkaPysäkki Linnanmaalla Oulun yliopistolla

 1. Hei,

  matikkapysäkki on ollut kiva toimintamuoto. Kiitos kuluneesta syksystä ja mukavaa kun toiminta näyttää jatkuvan keväälläkin!

  Soile Seppänen | tiistaina 6. tammikuuta klo 12:49 #

 2. Tänään ne taas alkavat! <3

  Miksi poliitikot eivät halua "kannustaa" Yleä hyötykäyttöön?

  Laskupajoja, tuutoritupia, voisi perustaa kouluihin jo alaluokilta lähtien. Samalla saataisiin iltapäivätoimintaa, johon voisi yhdistää matematiikkakerhot.

  Suuri haaveeni on ollut saada Ylen kanaville iltapäiviksi matematiikkakerhot, jolloin niitä voisi käyttää koko Suomen koulut kerhotoimintansa tueksi.

  Voisivatkohan Sipilän ja Lesosen säätiöt tukea toimintaa, jos työttömät opettajat ja opiskelijat alkaisivat työstää kerhomateriaalia Ylelle? Myös syrjäseutujen lapsille pitäisi saada matemaattisia virikkeitä. Ylen iltapäiväkerhoista olisi hyötyä myös kodeissa, lasten kanssa leikkiville mummuille, papoille, …ja pakolaisten kotoutuksessa jne..

  Materiaalina voisi käyttää kierrätysmateriaalia. Minulla on jo suttapaperia koko Oululle. Kun kuution taitteluun tarvitaan 6 arkkia, 400 lapsen kuutioihin tarvittiin 2400 arkkia (pikku laskutehtävä kerholaisille). Säästö se on pienikin säästö.

  Alli | tiistaina 15. syyskuuta klo 09:07 #

 3. […] MatikkaPysäkki on myös Facebookissa ja lisätietoa OuLUMAn sivuilta http://ouluma.fi/2014/08/matikkapysakki-oulun-yliopistolla/ […]

  Matikkapysäkiltä apua ja intoa | 5E-luokan blogi | torstaina 24. syyskuuta klo 08:32 #

 4. […] MatikkaPysäkki on myös Facebookissa ja lisätietoa OuLUMAn sivuilta http://ouluma.fi/2014/08/matikkapysakki-oulun-yliopistolla/. […]

  MatikkaPysäkki Linnanmaalla | Maritan ja Even 2 cd | torstaina 24. syyskuuta klo 09:35 #

 5. […] MatikkaPysäkki on myös Facebookissa ja lisätietoa OuLUMAn sivuilta http://ouluma.fi/2014/08/matikkapysakki-oulun-yliopistolla/. […]

  Matikkapysäkki | 6C-luokka | torstaina 24. syyskuuta klo 22:56 #

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia