Molekyyligastronomia – ei pelkkää hifistelyä

maanantaina 4. huhtikuuta 2016 | | Ei kommentteja

Molekyyligastronomiaa

Tiedekeskus Tietomaassa järjestetään keskiviikkona 6.4.2016 kello 18 kaikille avoin yleisöluento teemalla ”Molekyyligastronomia – ei pelkkää hifistelyä vaan myös jokapäiväisiä makunautintoja”.

Luento on yleistajuinen esitys ruoanlaiton kemiasta ja molekyyligastronomiasta. Luennoija Eila Hämäläinen on eläkkeelle jäänyt kemian opettaja, joka tunnetaan suurena molekyyligastronomian ystävänä.

Yleisöluennosta Tiedekeskus Tietomaan verkkosivuilla:
http://www.tietomaa.fi/news-25-144-yleisoluento_molekyyligastronomiasta

 

 

 

 


Kati Kyllönen toimii suunnittelijana Oulun yliopiston LUMA-keskuksessa. Koulutukseltaan hän on fyysikko sekä fysiikan, kemian ja matematiikan opettaja.

Ei kommentteja artikkelille “Molekyyligastronomia – ei pelkkää hifistelyä

Kirjoita kommentti