Revontulet

keskiviikkona 19. lokakuuta 2016 |

Ei avainsanoja

revontulet

Minkä värisiä revontulia voi esiintyä? Mitä eri muotoja revontulissa voi olla? Miten revontulet syntyvät?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan tässä tietopaketissa, joka on suunniteltu käytettäväksi lukioissa ja yläkouluissa. Opettajan ohjeesta löydät lisätietoa varsinaisessa esitystiedostossa käsitellyistä aiheista.

Revontulet, ohje opettajalle -pdf

Revontulet -pdf (tiedoston koko 800 kB)

Revontulet-materiaali on tehty osana Oulun yliopiston fysiikan opiskelijoille suunnattua Tieteen popularisointi -kurssia keväällä 2016. Kurssin aikana opiskelijat laativat yläkoulu- ja lukiokäyttöön sopivaa, Oulun yliopistossa tehtävää fysiikan tutkimusta esittelevää oppimateriaalia.

 

 


Ei kommentteja artikkelille “Revontulet

Kirjoita kommentti