Joustava yhtälönratkaisu -materiaali

torstaina 24. marraskuuta 2016 |

Ei avainsanoja

Joustava yhtälönratkaisu (JYR) -materiaali on Oulun yliopiston projektiryhmän kehittämä noin 10 oppituntia kattava materiaali ja menetelmä yhtälönratkaisun opiskelun aloittamiseen joko peruskoulun 7. tai 8. luokalla.

Menetelmän keskiössä ovat käsitteiden pohjustaminen ja opitun kokoaminen yhdessä opettajan johdolla, matematiikan opiskelu pienissä ryhmissä, oman ajattelun kuvaileminen ääneen, yhtälöiden ratkaisuun tarvittavien muunnosten esittäminen kokonaisuutena, itsearviointi ja erilaisten ratkaisutapojen käyttö.

Voit ladata oppilaan ja opettajan materiaalit käyttöösi JYR-hankkeen verkkosivuilta osoitteesta: https://ouluma.fi/joustava-yhtalonratkaisu/materiaali/.

jyrmateriaalit

 


Ei kommentteja artikkelille “Joustava yhtälönratkaisu -materiaali

Kirjoita kommentti