Planetologia: Tietoa aurinkokunnasta

torstaina 29. joulukuuta 2016 |

Ei avainsanoja

planetologia
Kuva: NASA

Miten aurinkokuntamme on muodostunut? Millaisia planeettoja ja muita kappaleita aurinkokunnastamme löytyy?

Nämä lukiolaisille ja yläkoululaisille suunnatut diaesitykset sisältävät tietoa aurinkokuntamme synnystä ja rakenteesta. Planeetat esitellään yksitellen ja lisäksi kerrotaan mm. asteroidivyöhykkeestä. Opettajan ohjeessa on lisätietoa diaesitysten tueksi.

Opettajan ohje -pdf

Planetologia: Tietoa aurinkokunnasta -pdf (abeille)

Planetologia: Tietoa aurinkokunnasta -pdf (9.-luokkalaisille)

Planetologia: Tietoa aurinkokunnasta -materiaali on tehty osana Oulun yliopiston fysiikan opiskelijoille suunnattua Tieteen popularisointi -kurssia keväällä 2016. Kurssin aikana opiskelijat laativat yläkoulu- ja lukiokäyttöön sopivaa, Oulun yliopistossa tehtävää fysiikan tutkimusta esittelevää oppimateriaalia.

 


Ei kommentteja artikkelille “Planetologia: Tietoa aurinkokunnasta

Kirjoita kommentti