Ideoita ja tukea uusien opetussuunnitelmien toteuttamiseen Valtakunnallisilta LUMA-päiviltä

keskiviikkona 19. huhtikuuta 2017 | | Ei kommentteja

Hae ideoita ja tukea uudistuneiden opetussuunnitelmien toteutukseen ja tapaa kollegoitasi. Osallistu Valtakunnallisille LUMA-päiville Helsingissä 22.–24.5. Ohjelmaa on päivittäin klo 13 alkaen. Ohjelmassa on kymmeniä tietoiskuja ja työpajoja. Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittaudu 15.5. mennessä.

Osana tapahtumaa järjestetään 23.5. juhlava Kansallinen/kansainvälinen StarT-gaala, jossa voi kokea ainutlaatuisia elämyksiä, iloita lasten ja nuorten oppimisesta sekä poimia lasten ja nuorten projekteista ideoita omaan opetukseen. Gaalan ohjelmassa on myös paneelikeskustelu opiskelu- ja uramahdollisuuksista ja työelämätaidoista. Gaala on myös hyvä vaihtoehto osaksi luokkaretkien ohjelmaa.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään kansainvälinen International LUMAT Symposium 2017, joten osa ohjelmasta on osittain englanniksi.

Useissa työpajoissa hyödynnetään tieto- ja viestintätekniikkaa, joten tuo oma läppärisi ja/tai tablettisi mukanasi. Saat päiville osallistumisesta todistuksen, jolla voit pyytää rehtoriltasi VESO-päivämerkinnän.

Tapahtuman järjestää tiede- ja teknologiayliopistojen LUMA-keskus Suomi -verkosto yhteistyössä mm. Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL:n, Matemaattisten aineiden opettajien liitto MAOL:n, Opetushallituksen ja Taloudellinen tiedotustoimisto TAT:n kanssa.

Lisätiedot ohjelmasta ja ilmoittautuminen 15.5. mennessä osoitteessa http://www.luma.fi/paivat-2017/

 


LUMA-keskus Suomi on katto-organisaatio kansalliselle ja kansainväliselle LUMA-toiminnalle. Sen muodostavat suomalaisten yliopistojen tai yliopistokeskusten yhteydessä toimivat LUMA-keskukset.

Ei kommentteja artikkelille “Ideoita ja tukea uusien opetussuunnitelmien toteuttamiseen Valtakunnallisilta LUMA-päiviltä

Kirjoita kommentti