Geometria ja ohjelmointia 14.11. ja 16.11.2017

perjantaina 20. lokakuuta 2017 | Kati Kyllönen | Ei kommentteja

Aika ja paikka

1. osa tiistaina 14.11.2017 klo 17–20
2. osa torstaina 16.11.2017 klo 17–20

Oulun yliopiston Linnanmaan kampus,
Matemaattisten tieteiden yksikkö,
mikroluokka MA343

Sisältö

Geometria ja ohjelmointia on Opetushallituksen rahoittama täydennyskoulutus, jolla tuetaan ohjelmoinnin tehokasta käyttöönottoa uuden opetussuunnitelman mukaisesti. Maksuton koulutus on suunnattu opettajille, joilla on jo perusosaaminen ohjelmoinnista (ks. alla). Koulutuksessa perehdytään siihen, miten ohjelmointia voi käyttää nimenomaan matematiikan opettamiseen ja oppimiseen.

Koulutuksessa tutustutaan materiaaliin, jossa ohjelmointia on käytetty geometrian ja matemaattisen ongelmanratkaisun kontekstissa.

Koulutusta vetävät Peter Hästö ja Vuokko Kangas.

Tarkemmat esitietovaatimukset

Koulutuksessa voi käyttää itse valitsemaansa ohjelmointikieltä; suosittelemme kuitenkin Python 3 kieltä niille osallistujille, joilla ei ole runsaasti ohjelmointikokemusta. (Ks. esim. https://plus.cs.hut.fi/aapinen-python/K2017/) Koulutuksen osallistujilta tulisi onnistua seuraavan ohjelmointitehtävän ratkaiseminen ennen koulutuksen alkua: Kirjoita ohjelma, joka laskee niiden välillä 1 ja n olevien kokonaislukujen summan, jotka eivät ole jaollisia kolmella.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 7.11. mennessä osoitteessa https://goo.gl/forms/ZdunOTwIWZFO31w43.

Lisätietoja koulutuksesta riku.klen(at)utu.fi.

 

 

 

 

 

 

 


Ei kommentteja artikkelille “Geometria ja ohjelmointia 14.11. ja 16.11.2017

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia