Hae mukaan StarTiin 18.2.2018 mennessä!

tiistaina 23. tammikuuta 2018 | | Ei kommentteja

StarT-toiminta huipentuu näin keväisin yhteisöllisiin tapahtumiin – alueellisille tiedefestareille sekä kansalliseen/kansainväliseen StarT-gaalaan, joissa ansioituneimpia palkitaan!

StarT-projekteilla ja hyvillä käytänteillä voit hakea mukaan alueellisille festivaaleille sekä kansalliseen StarT-kisaan StarTin verkkosivuilla osoitteessa http://start.luma.fi/mista-kyse/raportointi-ja-arviointikriteerit/.
Verkkosivulta löytyvät:

  • verkkolomake
  • ohje lomakkeen täyttöön (joka kannattaa lukea etukäteen)
  • tietoa arvioinnista

Verkkolomake on auki 18.2.2018 asti.

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluefestivaali järjestetään torstaina 22.3. Tiedekeskus Tietomaassa.

Kaikki projektit ovat osallistumisen arvoisia, vaikka työ olisikin osin vielä kesken! Festivaaleilla tavoitteena on osallistumisen elämys mahdollisimman monelle – siten ei haittaa vaikka projektinne ei olisi mennyt aivan suunnitellusti tai olisi vielä hieman kesken. Esimerkiksi tuotoksesta voi ottaa videokuvaa sellaisena kuin se on tähän mennessä ja jos video tuntuu haastavalta voi raportoida myös lähettämällä kuvia, jotka näyttävät tuotoksen eri puolilta.

StarTin projektitöiden arvioinnissa painotetaan luovuutta, kekseliäisyyttä ja yhdessä tekemisen iloa!

 

 

 

 


Kati Kyllönen toimii suunnittelijana Oulun yliopiston LUMA-keskuksessa. Koulutukseltaan hän on fyysikko sekä fysiikan, kemian ja matematiikan opettaja.

Ei kommentteja artikkelille “Hae mukaan StarTiin 18.2.2018 mennessä!

Kirjoita kommentti