Haku Tieto- ja sähkötekniikan kesäsetelityöpaikkoihin 10.4.

tiistaina 27. maaliskuuta 2018 | | Ei kommentteja

Oulun yliopiston Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta palkkaa 15–17-vuotiaita koululaisia kesätyösetelillä kesätöihin kahdeksi viikoksi 4.–15.6.2018.

Päivittäinen työaika on kuusi tuntia kello 9–15. Työn suorituspaikkoina ovat digitaalisen pienvalmistuksen työpaja Fab Lab, käyttäjäkokemuslaboratorio UX Lab ja Mikroelektroniikan tutkimusyksikkö.

Kesätyön ohjaajat ovat Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan opiskelijoita, tohtorikoulutettavia, tutkijatohtoreita, yliopisto-opettajia, yliopistonlehtoreita ja professoreita.

Fab Labissa suunnitellaan ja rakennetaan havaintolaitteistoa. Työtehtäviin kuuluu mm. elektroniikan piirikaavio- ja piirilevysuunnittelua, piirilevyjen valmistusta, elektroniikan kokoonpanoa ja testausta, 2D-suunnittelua ja laserleikkausta, 3D-suunnittelua, 3D-skannaamista ja 3D-tulostamista sekä sulautetun järjestelmän ohjelmointia. Fab Labin kotisivu löytyy osoitteesta www.oulu.fi/fablab

Käyttäjäkokemuslaboratorio UX Labissa tehdään käytettävyys- ja käyttäjäkokemustutkimusta ohjelmistoille, palveluille, peleille ja muille järjestelmille. Työtehtäviin kuuluu mm. käytettävyystestien tekemistä, käyttöliittymäsuunnittelua sekä käytettävyystutkimukseen ja psykofysiologiseen mittaukseen perehtymistä. UX Labin kotisivu löytyy osoitteesta interact.oulu.fi/site/uxlab

Mikroelektroniikan tutkimusyksikössä kesätyöseteliläiset suunnittelevat digitaalista sisältöä, kuvaavat videoita ja toteuttavat Oulun kaupungin alueella (esimerkiksi Nallikarissa tai keskustassa) projektin, jota markkinoidaan sosiaalisessa mediassa. Tehtävän suorittamisessa eduksi ovat kuvaus- ja tietokonetaidot ja kiinnostus some-materiaalin tekoon.

Hakeminen

Aikaisempaa kokemusta elektroniikasta, tietotekniikasta tai tietojenkäsittelystä ei tarvita, mutta lukiolaisilta edellytetään pitkää matematiikkaa ja fysiikkaa.

Hakemuslomake täytetään verkossa. Linkki lomakkeeseen julkaistaan osoitteessa www.oulu.fi/tst/kesaseteli2018 tiistaina 10.4. kello 9:00. Lomakkeella voi hakea kaikkia yllä mainittuja paikkoja.

Hakulomake sulkeutuu, kun olemme vastaanottaneet riittävästi hakijoita.

Valinnasta ilmoitetaan sähköpostilla 16.4. mennessä.

Lisätietoja työtehtävistä

FabLab: antti.mantyniemi (at) oulu.fi

UX Lab: mikko.rajanen (at) oulu.fi

Mikroelektroniikan tutkimusyksikkö: sami.myllymaki (at) oulu.fi

 

Lue ja katso kuvia viime vuoden kesätyöprojektista Fab Labissa

Katso video aikaisemmasta kesätyöprojektista

 


Eija Pajunen toimii suunnittelijana Oulun yliopiston tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnassa.

Ei kommentteja artikkelille “Haku Tieto- ja sähkötekniikan kesäsetelityöpaikkoihin 10.4.

Kirjoita kommentti