Ehdokkaat kansainvälisen LUMA StarT Award 2018 –palkinnonsaajaksi valittu

keskiviikkona 18. huhtikuuta 2018 | Merja Vaaramaa | Ei kommentteja

Kansainväliset International LUMA StarT Award –palkinnot jaetaan gaalatilaisuudessa 5.6.2018 Tampereella.

Luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian monialaista projektioppimista, oppimisen iloa ja ideoiden jakamista tukeva yhteisöllinen StarT-toimintamalli on LUMA-keskus Suomen järjestämä vuodesta 2016 alkaen. Lukukaudelle 2017-2018 ilmoittautui mukaan 500 projektia ja 100 hyvää käytännettä 20 maasta. Aikaan on saatu paljon upeita, luovia projekteja, joista huokuu oppimisen riemu ja yhdessä tekemisen ilo!

Tuomaristo on valinnut LUMA StarT Award 2018 ehdokkaat, joita on kymmenen kahdessa eri sarjassa. Sarjat ovat 1) lasten ja nuorten tiimien projektityöt ja 2) oppimisyhteisöjen hyvät opetuskäytänteet. Tuomariston äänien lisäksi ehdokasvalintaan on vaikuttanut StarTin YouTube kanavalla pidetty kansainvälinen yleisöäänestys.

Lisätietoja StarT:sta ja ehdokkaat löydät täältä.


Ei kommentteja artikkelille “Ehdokkaat kansainvälisen LUMA StarT Award 2018 –palkinnonsaajaksi valittu

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia