Retkeilijän kiviopas

perjantaina 29. kesäkuuta 2018 | | Yksi kommentti

Ei avainsanoja

Kiinnostaako kivet, miellyttääkö mineraalit? Paitsi luonnossa, erikoisiin kiviin ja mineraaleihin voi törmätä myös omalla kotipihalla. Tutki omaa löytöäsi ja vertaa sitä Retkeilijän kivioppaan valokuviin ja kuvauksiin yleisimmistä mineraaleista ja kivilajeista.

Geologian tutkimuskeskuksen tuottama Retkeilijän kiviopas on tarkoitettu kaikille luonnossa liikkujille, jotka ovat kiinnostuneet kivistä, mineraaleista ja malminetsinnästä. Opasta voi hyödyntää myös koulujen luonnontieteen opetuksessa.

  1. Retkeilijän kiviopas (pdf)

Retkeilijän kivioppaan löydät myös e-julkaisuna GTK:n verkkosivuilta.


Yksi kommentti artikkelille “Retkeilijän kiviopas

  1. Kivet

    Ritva Nissi | sunnuntaina 18. heinäkuuta klo 13:50 #

Kirjoita kommentti