Alakoulun aritmetiikkaa uusin silmin -materiaali

maanantaina 13. elokuuta 2018 |

Ei avainsanoja

Alakoulun aritmetiikkaa uusin silmin -hankkeessa kehitetään kansainvälisen tutkimuksen pohjalta opetuksellisia lähestymistapoja ja ideoita, joilla pohjustetaan jo alakoulussa varsinaisesti yläkoulussa alkavaa algebran opiskelua.

Hankkeen tuloksena syntyy sähköisessä muodossa lähdemateriaalia alakoulun opettajille, oppimateriaalia alakoulun oppilaille sekä oppimateriaalia opettajille ja opettajaksi opiskeleville liittyen matematiikan luokkahuoneen keskustelukulttuurin luomiseen ja kehittämiseen.

Alla olevasta linkistä pääset siirtymään hankkeen materiaalisivulle:
https://ouluma.fi/alakoulun-aritmetiikkaa-uusin-silmin/materiaali/

 

 

 


Ei kommentteja artikkelille “Alakoulun aritmetiikkaa uusin silmin -materiaali

Kirjoita kommentti