Joustava yhtälönratkaisu (JYR) -materiaali

keskiviikkona 8. elokuuta 2018 |

Ei avainsanoja

Joustava yhtälönratkaisu (JYR) -materiaali on Oulun yliopiston projektiryhmän kehittämä noin 10 oppituntia kattava materiaali ja menetelmä yhtälönratkaisun opiskelun aloittamiseen joko 7. tai 8. luokalla.

Menetelmän keskiössä ovat käsitteiden pohjustaminen ja opitun kokoaminen yhdessä opettajan johdolla, matematiikan opiskelu pienissä ryhmissä, oman ajattelun kuvaileminen ääneen, yhtälöiden ratkaisuun tarvittavien muunnosten esittäminen kokonaisuutena, itsearviointi ja erilaisten ratkaisutapojen käyttö.

Alla olevasta linkistä pääset siirtymään JYR-hankkeen materiaalisivulle:
https://ouluma.fi/joustava-yhtalonratkaisu/materiaali/
 


Ei kommentteja artikkelille “Joustava yhtälönratkaisu (JYR) -materiaali

Kirjoita kommentti