Ovelat ötökät 3-6

tiistaina 18. joulukuuta 2018 |

Avainsanat: hyönteiset, hyönteisravinto, lajintuntemus, mittaaminen, muodonvaihdos, pölyttäminen

Luokkataso

3.-6. lk

Kuvaus

Suomen luonnossa esiintyy toinen toistaan hauskemman nimisiä ja mielenkiintoisia hyönteisiä. Tämä materiaali herättelee oppilaan kiinnostusta pieniä mönkijöitä ja surisijoita kohtaan ja sopii vuosiluokille 3-6. Toiminnallisissa tehtävissä käsitellään hyönteisten elämänkiertoa, niiden ominaisuuksia, anatomiaa ja ravintoa. Materiaalissa tarkastellaan myös hyönteisten merkitystä ihmisen ravintona sekä tutustutaan tarkemmin 18 hassunnimiseen hyönteislajiin, joista jokaisen voi tavata Suomessa. Tehtävissä keskustellaan ja pohditaan asioita yhdessä ja vuorovaikutteisesti. Materiaalin lopussa on Tiesitkö tätä? –kortit, joissa käsitellään mielenkiintoisia ja yllättäviä seikkoja hyönteisistä.

  1. Ovelat ötökät 3-6 opettajan materiaali
  2. Ovelat ötökät 3-6 oppilaan materiaali
  3. Tehtävä 2 tulostettava materiaali
  4. Tehtävä 3 tulostettava materiaali
  5. Tehtävä 4 tulostettava materiaali
  6. Tehtävä 5 tulostettava materiaali
  7. Tehtävä 6 tulostettava materiaali
  8. Tehtävä 7 tulostettava materiaali
  9. Tehtävä 9 tulostettava materiaali
  10. Tehtävä 10 tulostettava materiaali

 

 

 


Ei kommentteja artikkelille “Ovelat ötökät 3-6

Kirjoita kommentti