LUMATIKKA-hankkeen koulutuksia tarjolla verkossa myös kesällä!

perjantaina 31. toukokuuta 2019 | Kati Kyllönen | Ei kommentteja

LUMATIKKA-hankkeen koulutuksia voit suorittaa verkossa myös kesällä, joustavasti omien aikataulujesi mukaan!

Kokonaan verkossa voit opiskella kaikkien luokka-asteiden yhteisen osan (3 op) ja varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen kokonaisuuden (6 op).

Kaikille yhteisen osan (3 op) kurssialusta on auennut 3.6.2019. Voit aloittaa ja suorittaa kurssin haluamanasi ajankohtana. Ohjausta kurssilla tarjotaan hankkeen päättymiseen saakka (joulukuu 2019). LUMATIKKA-hankkeen verkkosivuilla on kerrottu kurssin sisällöstä. Kurssille ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan voit aloittaa kurssin suorittamisen luomalla käyttäjätunnuksen Helsingin yliopiston Mooc-alustalle.

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen kokonaisuuden (6 op) kurssialusta on avoinna 3.6.–4.8.2019, jona aikana voit omassa aikataulussa tutustua materiaaleihin ja suorittaa verkkotehtäviä. Kurssille ilmoittaudutaan verkkolomakkeella. Ilmoittautuminen on auki 30.6. saakka. LUMATIKKA-hankkeen verkkosivuilla on kerrottu tarkemmin varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen koulutuksessa käsiteltävistä sisällöistä.

Tervetuloa koulutuksiin!


Ei kommentteja artikkelille “LUMATIKKA-hankkeen koulutuksia tarjolla verkossa myös kesällä!

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia