Internet Forum -yleisöluentosarja: Digitalisaation eri puolet

tiistaina 17. syyskuuta 2019 | Merja Vaaramaa | Ei kommentteja

Aika ja paikka

luennot tiistai-iltaisin 17.9.2019 alkaen

Aalto-yliopiston kampus Maarintie 8, Espoo, luentosali AS2 tai verkossa livenä ja tallenteina

Sisältö:

Sanotaan, että kaikki mikä voidaan digitalisoida, tullaan digitalisoimaan. Aalto-yliopiston järjestämässä Internet Forum -yleisöluentosarjassa käsitellään meitä jokaista koskettavaa ilmiötä uhkineen ja mahdollisuuksineen.

Mitä digitalisaatio tarkoittaa käytännössä liiketoiminnalle, suomalaiselle yhteiskunnalle ja turvallisuudelle? Entä miten johtaminen ja eettiset kysymykset liittyvät digitalisaatioon?

Huippuluennoitsijat antavat vastauksia näihin ja moniin muihin aihetta koskeviin ajankohtaisiin kysymyksiin. Vieraiksi saapuvat muun muassa Finnairin Chief Digital Officer Katri Harra-Salonen, valtiovarainministeriön digitalisaation erityisasiantuntija Aleksi Kopponen ja Lähitapiolan tietohallintojohtaja Mikko Vastela.

Luentoja järjestetään tiistai-iltaisin 17.9.2019 alkaen. Voit seurata luentoja verkon välityksellä tai paikan päällä Maarintie 8:n luentosalissa AS2. Katso tarkemmat ajat ja luennoitsijat tapahtumasivulta.

Luennoista tehdään myös tallenteet internetiin, jotka ovat jälkikäteen katsottavissa. Livelähetykset ja tallenteet löytyvät osoitteesta aalto.fi/internetforum.

Luentosarja on maksuton. Kielenä on englanti.

 

Lähde: Aalto yliopiston uutiset: Huippuluennoitsijat pureutuvat digitalisaation mahdollisuuksiin ja uhkiin


Ei kommentteja artikkelille “Internet Forum -yleisöluentosarja: Digitalisaation eri puolet

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia